Design a site like this with WordPress.com
Get started

A BLOGRÓL

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy fokozatosan fordításra kerülnek és így magyarul is elérhetővé válnak azok az angol nyelvű Blog bejegyzések, izgalmas és nagyon hasznos cikkek, melyeket a Csillagnemzetségek tanításai ihlettek, és amelyeket Leslie Shankman, a Bellinghami Csillagnemzetségek csoportunk vezetője írt velünk egyeztetve, közösen formálva az átadásra és segítségként szánt gondolatokat. Leslie idén májusban végre ellátogatott Magyarországra is – 5 év közös táv-munka után –, és a további külföldi csillagtestvérekkel együtt három gyönyörű hetet töltöttek el velünk, csodálatos gyógyítások, tanfolyami képzések közepette.

Ezúton is mély hálával köszönjük Leslie-nek az áldozatos és mélyen elkötelezett munkáját, és köszönjük Beke Gábornak a fordítást!

Ezen a magyar nyelvű Blog oldalunkon fokozatosan közzé tesszük majd a fordítások ütemében az újabb és újabb nagyon értékes szellemi anyagokat. Sőt már olvashatjátok Leslie személyes hangvételű bemutatkozását, illetve a mi történetünket is a „Szerzők” menüpont alatt.

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix, Greskó Anikó és Leslie Shankman


Kérünk mindenkit, hogy ezt cikket és minden Blog bejegyzést csakis teljes egészében, minden módosítás nélkül, tisztelve annak egységét és integritását osszátok meg, a forrás mindenkori megjelölésével.

Köszönettel!

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: