Design a site like this with WordPress.com
Get started

Szlovák Fénytestvéri Közösségünk

Kedves Csillag-testvéreink!

Már megosztottuk veletek azt az örömhírt, hogy 2022. októberében megjelent a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk szlovák nyelven is, ami azóta egy csodálatos rezonanciára talált, és egy nagyon komoly tudatrobbanást eredményezett a csillagtudatosság terén, miközben egy igazán felemelő és szívmelengető összefogás is született a fényküldötti közösségben.

Most pedig nagy szeretettel osztjuk meg veletek, hogy 2023 január végén kaptunk egy kedves felkérést Sirianel Ančulkától és csapatától, hogy készüljön egy interjú, amiben bemutatható lenne a Csillagnemzetségek tanításainak útja a szlovák és cseh Testvérek számára. A könyv fordítója, Jana Redy pedig vállalta a csodálatos tolmácsolást.

Nagyon ritkán meséltünk korábban ezekről a személyes folyamatokról, és a könyvek születésének egész útjáról, így talán számotokra is érdekes lehet az igen nagy lélegzetű témákat érintő kérdések nyomán kibontakozó szellemi út, amelyben sok fontos üzenet is átadható volt.

Igazán szép az is, hogy a Fényküldötti lét és a mindig tágulni vágyó Szív csakis az összefogásra figyel és a kapcsolódásban ébredő szellemi erőre, amely egy csodálatos lelki muníció lehet!

Fogadjátok szeretettel tehát ezt a szlovák fénytestvéreink kérésére készült interjút, amelyhez elkészült, és hamarosan elérhető lesz az angol feliratozás is:

Mély szeretettel ölelünk benneteket

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Az interjú készítője: Sirianel Ančulka Murčeková

Tolmácsolás: Jana Redy

Operatőr: Marian Mendel

Angol felirat fordítása: Lökös Virág

Video subtitles elkészítése: Lubos és Jana Lantajová

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: