Lehet-e még jövőképünk? – Az 5G technológia veszélyei

A Földünk életének és jövőjének sorsfordító válaszútján kijelenthetjük, hogy jelenleg az egyik legfontosabb téma a rendkívül magas frekvenciájú 5G-s rendszerek erőszakos és a kollektív emberi akaratot figyelmen kívül hagyó telepítése. Ez a földi történelem egészét tekintve legtragikusabb hatalmi és profitszerző játszma a teljes ökoszisztémát és minden életformát súlyos és visszafordíthatatlan veszélybe sodorhat!

Ezért ma nem lehetne egyetlen felelős állampolgár, egyetlen tudatos gondolkodó, értelmiségi, tudós, orvos, terapeuta, mérnök, IT szakember és szellemi úton járó fényküldött sem, illetve a bolygó, mint élő entitás és a következő generációk jövője iránt szenzitív ember, aki támogatja ezt az elvetemült és mérhetetlenül felelőtlen vállalkozást a puszta haszonszerzésért, amely csupán néhány multi kezében összpontosul majd.

Még égetőbb az összefogás és a minél szélesebb körben való tudatosodás szükségessége, miután 2019. október 7-n a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) megbízást adott a SpaceX-nek újabb 30.000 5G-s műhold telepítésére az eddigi 12.000 műhold mellett. Még idén újabb 240 5G-s műholdat készülnek elhelyezni, 2020-ban pedig havonta 120 műholdat, még pedig az alacsony magasságú zónában, ami a földfelszíntől 200 és 2000 km távolság közötti sávot jelenti. Mindehhez több millió földi 5G-s állomást készülnek telepíteni világszerte, és a közvetlenül sugárzó antennákat kb. 200 méterenként kell elhelyezni a teljes lefedettség érdekében. De mindez egy olyan technológiát és frekvenciaspektrumot alkalmaz, amelyet az amerikai hadsereg a tömegoszlatásra fejlesztett ki, ugyanis ennek észrevétlen és célzottan irányítható sugarai rendkívüli hőhatást, bőrégést okozva a terület elhagyására készteti az embereket. Ráadásul egy olyan elképesztően veszélyes és életellenes kollektív mikrohullámú energiamezőt hoz létre, amely olyan hatással bír majd, mintha minden nap 7-10 percre belépnénk egy mikrosütőbe. Továbbá teljességgel lerombolja az ionoszféra egyensúlyát, amelyből többek között az élő organizmusok éterteste, chi-je, életereje is táplálkozik.

Immár pontosan dokumentált eset, hogy nemrég Hágában 297 madár pusztult el egyszerre szívmegállást követően, miután az egyik közeli ház tetején felállított 5G-s állomást 7.8 GHz-es tesztüzemre kapcsolták. Szintén megfigyelték, hogy nemcsak a madarak, hanem a rovarok és méhek is tömegesen pusztulnak el az antennák közelében. Ezzel kapcsolatban is számtalan videó található az interneten, amelyet az állampolgárok maguk készítettek a szomorú tényeket tapasztalva.

Sok száz tudományos bizonyíték, szakmai tanulmány igazolja az EMF sugárzásoknak a fizikai és pszichés egészségre gyakorolt nagyon komoly káros hatásait, mégis az ITU és az amerikai FCC erőszakosan folytatja a további telepítéseket, a világ kormányaival konszenzusban.

Immár 172,395 ember – köztük tudósok, mérnökök, orvosok, alternatív terapeuták, pszichológusok, építészek, méhészek és tájékozott, felelős állampolgárok – írták alá, 208 országból az „Állítsák le az 5G-t a Földön és az Űrben” petíciót, amely magyar nyelven is elérhető az alábbi linken pdf formátumban:

https://csillagnemzetsegek.files.wordpress.com/2019/12/1d01e-nemzetkc3b6zikc3a9rc3a9s-c381llc3adtsc3a1kleaz5g-tafc3b6ldc3b6nc3a9sazc5b1rben.pdf

Ez a tudományos petíció hamarosan benyújtásra kerül az ENSZ, a WHO és valamennyi ország kormánya számára, de még mindig van mód az aláírásra az alábbi oldalon:

https://www.5gspaceappeal.org/sign-individual

„Az ENSZ, a WHO, az EU, az Európai Tanács és minden nemzet kormánya figyelmébe,

Alulírott, a 204 országok tudósai, orvosai, környezetvédelmi szervezetei, valamint állampolgárai sürgősen kérelmezzük az 5G (ötödik generációs) vezeték nélküli hálózat felállításának leállítását, beleértve a műholdak 5G hálózatát is. Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás (RF) sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G, 3G és 4G hálózatok mellett. Az RF sugárzás bizonyítottan káros az emberek és a környezet számára. Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. ….

Ha a távközlési ipar 5G-s tervei beteljesülnek, nem lesz olyan ember, állat, madár, rovar vagy növény a földön, amely elkerülhetné a nap 24 órájában, az év 365 napjában történő RF sugárzást, amely a mai sugárzási szintek több tízszeresét vagy százszorosát éri majd el, és a bolygón ez elől sehová sem lehet majd menekülni. Ezen 5G-s tervek rendkívül komoly, visszafordíthatatlan hatásokkal fenyegetik az emberiséget, illetve a Föld ökoszisztémáiban is maradandó károkat okoznak. ….

A Tárgyak Internetéhez (IoT) szükséges hatalmas mennyiségű adatok továbbításához a rendkívül magas frekvenciájú (3,5-7,5 GHz) 5G milliméteres hullámokat használ majd, amelyek tömör anyagon keresztül gyengén hatolnak át. Emiatt a világon az összes városi területen minden 100-200 méteren bázisállomást kell majd kialakítani. Az előző generációs vezeték nélküli technológiákhoz képest, amelyek esetében egyetlen antenna közvetít nagy területen, az 5G bázisállomások és 5G-s eszközök számos, „többfázisú antennarendszerekbe rendezett antennát” 2,3 alkalmaznak, amelyek együttműködve fókuszált, irányítható lézerszerű, egymást nyomon követő sugarakat bocsátanak ki.” (részlet a petícióból – Arthur Firstenberg, Administrator, International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space)

Mint bizonyára ismert, sajnálatos módon 2019 októbere óta a Vodafon megkezdte az 5G sugárzást Budapest belvárosában, és a tesztpálya is működik Zalaegerszegen. Majd míg a világ és az ország el volt foglalva a Covid-19-es járvány körüli pánik, szükségállapot és karanténhelyzet kezelésével, 2020. március 26-n gyorsított menetben megtörtént az 5G-s frekvenciák aukciója, amelynek nyertesei a Telecom, a Vodafon és a Telenor szolgáltatók lettek, összesen 128,49 milliárd forint értékben vásároltak 5G-s frekvenciákat. A jogosultságuk 2035-ig szól, de további 5 évvel meghosszabbítható. S amíg a lakosság az otthonaiba bezárva, egymástól elzárva, az iskolákból és minden rendezvény helyszínről kitiltva várta a folyamatok és rendelkezések enyhülését nagy erőkkel meg is kezdődött az 5G-s hazai infrastruktúra kiépítése.

További részletek olvashatók a hazai aukcióról itt:

https://www.hwsw.hu/hirek/61589/nmhh-5g-aukcio-ertekesites-frekvencia-spektrumstrategia-spektrum-vodafone-telekom-telenor.html

Az ilyen 5G-s állomások közelében élők körében nem lesz meglepő, ha fokozódó fejfájás, émelygés, hányinger, álmatlanság, orrvérzés, fülcsengés, koncentrálási problémák, rendkívüli fáradtság, ködös tudat érzése, feledékenység, fokozott hőhullámok, kellemetlen hőérzet jelentkezik. Illetve fokozottan veszélyeztettek a szívbetegek is, mivel az 5G többek között a sejtek elektroszenzitív Ca-csatornáinak működését zavarja meg, így a szüntelenül pulzáló szívizmok működése is károsodhat, ami palpitációt, nehézlégzést, ritmuszavarokat okozhat. Ezek mellett jelentkezhet nehézlégzés is, mivel kimutatásra került, hogy a sejtek oxigén felvétele is jelentősen romlik a vezeték nélküli hálózatok közelében, ami érintheti a tüdősejteket és az agysejteket is. (forrás: a téma nagy szakértője, Dr. Pall szerint) De ha ez a pokoli terv megvalósul, akkor hamarosan nem lesz egyetlen négyzetcentimétere a bolygónak, ahol ne érvényesülne ez a rendkívül káros energetikai hatás.

Egy nagyon fontos ténnyel nem lehet vitába szállni, és ez a legtöbb tudós, mérnök és orvos aggálya is, hogy mivel egyetlen részletes és hiteles vizsgálat, rövid és hosszú távú tesztelés sem történt az ügyben, hogy az 5G-s technológia milyen hatással lesz az emberekre, a gyerekek sokkal érzékenyebb idegrendszerére, és bármely élőlényre a Földön, ez így ebben a formában egy illegális ember és állatkísérlet, egy orosz rulett az egész ökoszisztémával, amihez senkinek nincs joga. Így természetes, jogos és szükséges is, hogy azon emberek, akik értik és érzik a bolygóért vállalt kollektív felelősséget, felemeljék a hangjukat! Mi is ezek közé tartozunk….

Vannak, akik a smart autók 5G-s vezérlésében látják a jövő biztonságos közlekedésének kulcsát. De ez is csak a tömegmanipulációs terv része, ugyanis sajnálatos módon a smart autók világával kapcsolatban is csak utópia, hogy kevesebb baleset lesz, hiszen gondoljunk csak bele, hogy egyetlen üzemzavar a rendszerben hirtelen sok száz vagy ezer balesetet is okozhat. Illetve minden egyes agyterület, aminek a funkcióját a gépek és digitális funkciók veszik át, sorvadni kezd. A legnagyobb veszély, amire még a kanadai microsoft volt vezetője, Frank Clegg is felhívja a figyelmet az az, hogy az IOT (tárgyak internetje) rendkívül sebezhető a kiber bűnözéssel szemben, vagyis megheckelhető! És akkor nem tudhatjuk, kinek a kezében lesz a távkapcsoló és milyen szándékkal működteti azt!

A petíción túl, nagyon fontos eszköze lehet a tudatos és kellően tájékozott embereknek a közös bojkott, vagyis, hogy utasítsuk el az 5G-s készülékek megvásárlását, használatát, tehát puszta tudatlanságból ne támogassuk és ne pénzeljük mi magunk ezt az életünket és jövőnket veszélyeztető haditechnológiát!

Sajnos elmondhatjuk, hogy óriási felelőtlenség nem tudni minderről és csak hagyni, hogy mindez megtörténjen velünk. Ugyanis nagyon késő lesz felébredni akkor, amikor bár tízszeres sebességgel tölthetők le az internetes tartalmak, s ezzel az időélményünk még inkább felfokozódik ebben a digitális falanszterben, amelyben a bárhonnan működtető tárgyak eluralják az életünket, de közben az életminőségünk, egészségünk drámaian leromlik, szellemi kapacitásunk és éberségünk csökken, és lassan mi magunk is gombnyomásra üzemelünk a körénk vetített mesterséges világ impulzusaira reagálva! ….

Ugye, nem egy ilyen világban szeretnél élni?!

Akkor tegyél ellene! Tájékozódj, ne legyél manipulálható fogyasztó, és Ne támogasd ezt a változást, amely a végzetünk felé hajszol!

 

Szeretettel

B&A

 

Kép: Autumn Skye, köszönet a művésznek! https://www.autumnskyeart.com/

 

Osszátok minél szélesebb körben, hogy ezzel is segíthessünk azoknak, akik még nem értik és nem látják át, hogy mi is történik valójában!

 

Forrás: Arthur Firstenberg, Administrator
International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space
P.O. Box 6216
Santa Fe, NM 87502
USA
Tel: +1 505-471-0129
Email: info@cellphonetaskforce.org
https://www.5gspaceappeal.org

 

Forrás:

Former President Of Microsoft Canada, Frank Clegg: 5G Wireless IS NOT SAFE:

 

Dr. Martin Pall To The NIH: “The 5G Rollout Is Absolutely Insane.”:

 

5G Gigantic health hazard – dr Barrie Trower & sir Julian Rose:

 

5G Is The Ultimate Directed Energy Weapon System, Says Particle Physicist:

https://www.collective-evolution.com/2019/07/31/5g-is-the-ultimate-directed-energy-weapon-system-says-particle-physicist/?fbclid=IwAR0G73VJiGiIm3uEMreG3RlSdHJ_JmjAhWb5D6zlJWU5tIaxNljSC5R07eY

 

Doctor Testifies at Michigan’s Court – EMF 4G, WiFi & 5G Small Cell Tower Legislation:

Total Controll is Coming

https://www.brighteon.com/f8781702-8d3b-41bd-90db-01e0e2dcf7c9?fbclid=IwAR2Fzi-30wQ5xgq9rmjw6RHjblFPqT4gpA1voNhdHRiJS1K12r1gP11uOYA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: