Design a site like this with WordPress.com
Get started

Bolygónk a Csillagember gondjaira bízva

A Csillagnemzetségek feltérképezése során, az Antares csillagán őrződő Galaktikus Akasha Krónikák könyvtárában megmutatkozott, hogy a Földbolygó egy sokkal hosszabb spirituális és fizikai evolúciós folyamaton ment keresztül, mint azt mi valaha is el tudnánk képzelni.

Bizonyára volt egy periódus, amikor az Unikornis Csillagnemzetség érzékelte, hogy egy bolygó meg szeretne születni a galaktikus égbolt eme pontján. Ennek nyomán sajátos összekapcsolások rendszere bomlott ki a felsőbb galaktikus szintéren Fomalhaut csillagának misztikus teremtő taván keresztül. Így indult el a Teremtés folyamata, amely által a morfogenetikus mező kiépült és elkezdte megformálni a bolygó különböző rétegeit – így születhetett meg a Föld teste a Teremtő Idea belső programját követve.

Mindezek után láthattuk, hogy hosszú időbe telt, míg a Pegazusok körbevágtázták a bolygót annak érdekében, hogy összekapcsolják a Földet a Tejútrendszer tudatosságával. Újabb évmilliókba telt, amíg az ősi óceánok vizeit a Bálnák és Delfinek áthangolták. Volt idő, amikor ennek a világnak a Sárkányok és a dinoszauruszok voltak az őrzői és szent harcosai. Sőt mind a 13 Csillagnemzettség kapott teret és időt, hogy nyomott hagyjon a bolygón.

Ezek az Égi Teremtmények ekkor még nem ismerték az emberiséget, ebben az időszakban az emberek még csak a felsőbb világokból – a Földbolygó 4. és 5. dimenziós létsíkjáról – kísérték figyelemmel, ahogyan a különböző létezők fokozatosan életre keltik az eredendő álmot.

S végül eljött az idő, amikor a Csillagember is leereszkedett a Földre és elkezdte magába fogadni a különböző csillagnemzetségek kódjait. Összhangban az emberiségnek szánt sorssal. Még a nemzetség Égi neve is ezt tükrözi: „An Rama Holana Om”, ami azt jelenti: „Az Élet Örök Univerzális Kelyhe”.

Tehát a csillagokból és a legtisztább teremtő álomból születő Ember az univerzális örök életkehely, amely azt vállalta, azt választotta sorsául, hogy a galaktikus színpadon nyíló életei során mindent magába enged, valamennyi csillagnemzetség szellemi kódjait magába fogadja.

Azt lehet mondani, hogy az ember talán a legigazibb játékos a Tejút Galaxis misztériumjátékában. Az univerzális szereplő, amely minden színdarabban jelen van. Nincs szerep, amely ismeretlen lenne számára, legfeljebb vannak a szívéhez közel állók és vannak kevésbe tetszetősek.

Ennek megfelelően a következő földi korszakok alatt a Csillagember egyesült a különböző csillagnemzetségek kódjaival. Hagyták magukat elmerülni a különböző tapasztalások ciklusaiban, és magukra öltötték a Sárkányok, a Kígyók, a Nagymacska harcosok, Unikornisok, Pegazusok, Angyalok, Szárnyas Oroszlánok stb. „csillag-vérvonalát” és átélték e nemzetségek fény és árnyék minőségeit.

Az emberi életek tükrén át végig élt találkozások nyomán tudtak lehetőséget adni arra is, hogy bizonyos csillagnemzetségek között működő galaktikus konfliktusok megoldásra és feloldozásra találjanak. Ez nyitott kaput arra is, hogy az emberek kidolgozhassák a Megváltás lépéseit – ezáltal gyógyítva a galaktikus történelem sérüléseit is. A csillagok hatással vannak a földi emberekre, de a bolygónk emberisége is hatással van a csillagokra! A cél, egészen a kezdetetektől a földi élet végezetéig, így a mi jelen korunkban is nem más, mint harmóniát és egyensúlyt találni; Egységet teremteni az ellentétek között.

Mindazonáltal a földi történelem során volt olyan idő is, amikor az emberiség úgy döntött, hogy a továbbiakban már nem kíván azonosulni semmilyen más létezővel, s így megtagadta a Teremtő által reá hagyományozott sorskódot. Az akkori emberiség tagjai csakis saját magukat akarták megtapasztalni és elutasítottak minden más létezőt és azok kódjait. Hatalmas természeti katasztrófák következtek ennek nyomán. Azonban amikor már szinte mindent elpusztított, akkor váratlanul megfagyott az élet, és beköszöntött a jégkorszak. A kirekesztés mintázata ismétli önmagát az idők során.

A teljes folyamatot meggyógyíthatjuk azáltal, hogy ismét megtapasztaljuk saját multidimenzionális létünket. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, meg kell értenünk legbelül az emberi létezés küldetését és sorsát. Mindezt megtehetjük úgy, hogy dolgozunk a Csillagnemzetségek tanításaival és a galaktikus történelem krónikáival. Ezek a történetek lehetővé teszik, hogy felismerjük igazi önvalónkat és életté tegyük rendkívüli szellemi adottságainkat melyek a galaktikus létünkben gyökereznek.

Beatrix és Anikó

 

(Angol eredetiből fordította Luzsi Judit, amit ezúton is hálásan köszönünk)

 

A cikkben említett Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyv megrendelhető a +36/ 209828321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

Illetve bővebben olvashattok róla a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/stellar-nations-soul-families-book-hungarian-language/

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: