A Teremtő Szándék Ereje

Unikornis_blog_poszt

Bizonyosan mindannyian húztunk már lapot valamelyik kedvelt inspirációs kártyacsomagunkból és hagytuk, hogy a választott kép vagy idézet szóljon hozzánk valamilyen módon. Szeretem ugyanezt tenni a Csillagnemzetség könyvekkel. Csak kinyitom egy oldalon és beleolvasok egy történetbe vagy egy adott csillagvilág üzenetébe és elmélkedem azon, hogy miként kapcsolódik ez az életemhez.

Tegnap este a könyv az Unikornis Nemzetség oldalain nyílt ki. Az Unikornis Nemzetség neve “Ogmin Tara” csillagnyelven. A mi nyelvünkön tág értelemben ez azt jelenti, hogy ők a “Teremtő Álom Őrzői”. Az Unikornis Nemzetség támogat bennünket a teremtés folyamatában. Továbbá, ők felügyelik az utakat, mely a teremtő cselekedeteinkből ágaznak tovább.

Az Unikornis Nemzetség érzékeny égi világa segít bennünket, miközben mi emberek a gondolatainkkal és a álmainkkal kezdeményezzük a teremtés szent folyamatát. A “Tara” szó egészen pontosan azt jelenti, “vagyok”! Amíg a saját teremtéseink útját járjuk, folyamatosan az egyetemes “Vagyok, aki Vagyok” állapotot keressük – ez az az állapot, amikor végre megértjük, hogy valójában Egyek vagyunk azzal, amit már oly rég kerestünk. “Om Tara Om”.

Felnyitottam az első kötet 95. oldalát, ahol a következő magyarázat állt Procyon csillagának történetéhez és jelentéséhez fűzve:

„Azt is fontos volt megérteni, hogy egészen különleges varázslat az, hogy mi itt a Földbolygón tapasztalattá tehetjük a teremtő folyamatokat, miközben az álmaink, a vágyaink egy távolba helyezett, különlegesen magnetizmussal bíró hívó jelekként állnak ott az utunkon, hogy vezessenek bennünket a legmegfelelőbb fejlődési lépcsőfokokon keresztül a felismerések pillérein át, valójában önmagunk felé és a teljesség felé.

Tehát mindennek feloldásaként végül meg kell szeretnünk ezt a folyamatot, hiszen az Égiek elmondása szerint igen nagy adomány lakozik a tapasztalás bölcsességében!

Az, hogy mi itt a Földön álmodozhatunk, és hogy az álmaink nem válnak valóra azonnal. Ugyanis a magasabb dimenziós létsíkokon – már az 5. dimenzióban is – egy tér-idő elcsúszás nélküli manifesztálás működik, így ott az a folyamat, amit mi itt álmodozásként, teremtő kreativitásként megélünk nem jellemző, hiszen a megvalósulás a gondolat hullámait követi és azonnal megnyilvánul. Nincs szükség egy útvonalra, ami hozzá vezet. Viszont a negyedik és a harmadik dimenzióban is maga az út a tanulás és a beavatás útja lesz. Vagyis a földi emberlények egy-egy beavató lépése nyílik ki abból, hogy van egy vágyunk, egy teremtő álmunk, amit a lelkünk kihelyez valahová a jövőbe, amelyért be kell járnunk egy sokszor hosszú utat, de közben hihetetlenül sokat fejlődünk, tanulunk és nagyon sok mindent ismerünk meg, s azokkal mind gazdagodhatunk. …”

Magamba fogadva mindezt, megértettem, hogy a motiváló vágyaink, vagy álmaink többek, mint napközbeni tudatos gondolataink. Ezt továbbgondolva azt mondhatom, hogy az elsődleges és legalapvetőbb teremtő cselekedetem, vagyis teremtésem nem más, mint a jelenlegi inkarnációm eredendő élettervének megvalósítása.

Ez a gondolat arra ösztönzött, hogy megnézzem a “Meditáció az asztrológiai életmandala átélésére” c. részt, ami az első fejezet 45. oldalán kezdődik. Amelyben a következő bekezdés hívta fel magára a figyelmemet:

Az inkarnáció időpontjában „mélyen összekapcsolódsz azzal a ponttal, amikor a lelked várakozik az inkarnáció hídján. Várakozik arra a kozmikus tér-idő pillanatra, amely kifejezi a léted és kifejezi az erre az életedre hozott élettervedet.

A lelked megéli azt pillanatot, amikor a Naprendszerből érkező planetáris sugarak és a Tejút Galaxisból érkező sztelláris sugarak kirajzolják azt a tökéletes konstellációt, amely a lelked élettérképe is egyben! …”

Tehát a legnagyobb földi teremtésem a megtestesülésem! Mindehhez a lelkem készített egy tervet, létrehozva egy utat, amely a teljesség megvalósításában segít. Jól ismerem a késleltetést, amely ennek a dimenziónak a sajátossága. Ezt néha nehéz elfogadni, de az Unikornis Csillagnemzetség emlékeztet arra, hogy ez a megvalósulás működő eszköze.

A felsőbb énem tudatosságán keresztül láthatóvá vált, hogy a kreatív képességeim részeként le tudok hívni részleteket és csodálatos tanításokat a magasabb dimenziókból. Mert ahogyan az inkarnációm teremtő ösvényét járom, utamat a tudásból eredően sokkal több fény világítja át a Csillagnemzetségek történeteiből fakadóan – ez egy olyan több mint 230 élettel és üzenettel rendelkező csillagvilágon keresztül bejárható utazás, amely mindegyike feltárja saját történetét a Tejút Galaxisunk történelmének részeként.

Ezeken túl, az én egyedi személyes történetem is életre kelhet az ©Antares-kódom által, ami a hozzám kapcsolódó csillagsugarakat tükrözi, és ezáltal a galaktikus emlékeim kódokba írt jeleinek és üzeneteinek őrzője. Megértettem, hogy ezek a csillagsugarak a lelkem emlékeinek mély reflexiói, és egyre tisztábban látom már, hogyan szólnak hozzám magasabb szinteken.

Elkezdhettem megismerni spirituális gyökereimet; a velem kapcsolatban lévő csillagnemzetségek kódjait és történetét. Amelyek egyaránt visszatükrözik a kozmikus emlékek fájdalmas pontjait és a galaktikus múltam gyönyörű mozzanatait. Most már tudom, hogy a csillagsugarak mutatják meg a legmagasabb perspektívából szemlélve, ki is vagyok a szélesebb multidimenzionális létezésben.

A 13 Csillagnemzetségről érkezett minden ismeret nagyszerű eszköz a harmadik dimenziós világban való eligazodásban is. Ez a szélesebb körű tudás segít helyesen megformálni és életre hívni az utamat, mely a teljesség irányába vezet. A Csillagnemzetségek anyagának ismerete lehorgonyzott, koherens módon keltette életre ezeket a lehetőségeket számomra. Élvezetes és hasznos “kinyitni ezt a könyvet” és látni, hogy a magasabb világokba való bepillantás mit hozhat nekem, és bárkinek, aki erre az útra lép. Egyfajta magnetikus jelzőtáblát helyeznek el előttünk, az egyre növekvő teremtésre és tanulásra ösztönözve. …

Szeretettel

Leslie

(Angol eredetiből fordította Fekete Krisztina, amit ezúton is hálásan köszönünk!)

A cikkben említett Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyv megrendelhető a +36/ 209828321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

Illetve bővebben olvashattok róla a honlapunkon: https://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=2&konyvid=3#.Wyo-hVUzZD8

Kép: ismeretlen szerző képe, köszönet a művésznek!

2 thoughts on “A Teremtő Szándék Ereje

Add yours

  1. Rengeteget tanítanak Leslie írásai és kristálytiszta gondolatvezetései! Ez az írása is nagyon mély rétegeket és összefüggéseket nyit fel és mutat meg a tanításokból, hálás szívvel köszönöm!

    Néha azt érzem, sejtek valamit abból, hogy milyen felmérhetetlen adomány, hogy élhetünk ezekkel a Tanításokkal és Veletek, de sokszor azt érzem, mint most is, amikor felnyílik egy újabb réteg, hogy ebben is csak egyre mélyülni lehet, átérezni mélységesen, hogy igazán milyen kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy van most lehetőségünk minderről tudni és így tanulni Élni és adni, továbbadni és gyógyulni és menni az Úton és élni….. 🙏
    Elég nehéz ezt szavakba önteni..

    Egyszerűen varázslatos, ahogy az első pillanattól kezdve vezet bennünket mindez (ha megengedjük – magunknak), ahogy folyamatosan újat és újat tanulhatunk ezekből a rendkívüli Tanításokból, a Könyvek által, a meditációk átélései által, és tágulhatunk-mélyülhetünk az újabb és újabb megértések által, amihez Leslie is csodás segítséget ad, amivel közelebb kerülhetünk az Isteni Sorsunkhoz és a Vagyok, aki vagyok-hoz. Köszönöm végtelen szeretettel Nektek, drága Beácska, Anikó és Leslie! ❤ És a fordítást is köszönjük nagyon Krisztinek! ❤

    Liked by 2 people

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Design a site like this with WordPress.com
Get started