Design a site like this with WordPress.com
Get started

Miért lépjünk be a Csillagnemzetségek világába?

city-of-light-3

A Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvben a Medvék Csillagnemzetségének fejezetéből megtudjuk, hogy az Ursa Major vagyis a Nagymedve csillagkép alakzatában kirajzolódó Göncölszekér hét csillagának mindegyike helyet ad egy beavató misztérium iskolának, ahol a Krisztustudatosság hét bölcsességének titkait tanítják.

Ugyanis, a csillagok magasabb létsíkokon feltáruló világai különböző élet- és tanulási iskolákat kínálnak. A Göncölszekér csillagai a következő égi bölcsességek tanítását horgonyozzák le és képviselik galaktikus szinten is: feltétel nélküli szeretet, feltétel nélküli elfogadás, bizalom és együttérzés, az adakozás és elfogadás egyensúlya, megbocsátás, hit, és a Fény hatalmának bölcsessége.

Ezek a minőségek valójában az ún. Hét Krisztus Magot jelenítik meg, amelyek a szív csakránk éteri kristályában lebegnek. Arra várnak, hogy „tápláljuk és gondozzuk” őket, hogy azután életre keljenek, és a személyiségünkön keresztül kifejezésre jussanak. Ezek a bölcsességek azok az erők és tiszta fényminőségek, amelyek összetartják a galaxisunkat és a Teremtést harmóniába rendezik. Mérhetetlenül szükségünk van rájuk!

Ha megvizsgáljuk ezeket a Krisztusi Bölcsességeket annyira természetesnek, egyszerűnek tűnnek, letisztult minőségek. Mégis teljes mélységükben és valódiságukban megélni ezeket a minőségeket a mindennapokban a legnehezebb törekvés. Miért van ez így? Tudatosítanunk kell, hogy ahogyan a felsőbb 6., 7., 8. dimenziósíkokra utazunk, az élet és realitás ezeken a síkokon sokkal egyszerűbbé és tisztábbá válik. Ezért sokkal kevésbé leképezhetők és kifejezhetők a mi földi szavainkkal a magasabb síkok törvényei és életképei. Már pedig a Nagy Medve csillagai a 6. és a 7. dimenzió határán tartózkodnak, és ehhez mért minőségekre tanítanak.

Pontosan ez az, amiért szeretem a mind a 13 Csillagnemzetség történeteit és csillagvilágait. Azt tapasztaltam, hogy befogadva a különböző csillagvilágok mélyén őrzött galaktikus történelmet és azok minőségeit, többször meglátogatva őket (először a könyv lapjain keresztül…de a későbbi olvasások során az ember valóban úgy érzi, hogy szinte beléjük léphet), egyfajta belső „Képszótár” jön létre. Ha ez megtörténik, egy új eszköz kerül a kezünkbe. Ráadásul egy csodálatos és egyedülálló eszköz ez, ami immár a rendelkezésünkre áll. Íme egy példa arra, hogyan is működik:

Tegyük fel, egy bizonyos helyzetben vagyunk egy számunkra fontos személlyel kapcsolatban, aki rendszeresen megosztja velünk az élete problémáit. Elkezdjük tehát neki megmondani, hogy mit kellene tennie, hogyan kellene lépnie, mert tisztán látjuk és annyira biztosak vagyunk benne, hogy tényleg tudjuk, hogyan kellene cselekednie a siker vagy megoldás érdekében. De akkor hirtelen … belép Wasat csillagának dinamikája, amely a Pegazus Csillagnemzetség egyik állomásaként létezik… valamint a teljes nemzetség dinamikája is testet ölt bennünk, amely felölel egy nagyobb dinamikai sorsmátrixot a kozmikus hírnökök útjával, melynek Wasat az egyik fontos üzenetekkel teli lépcsőfoka! És mi elhallgatunk! Mert felidézve e csillag üzenetét, és a történetet, amelybe be van ágyazva, rögtön tudjuk, hogy itt valójában nem ajánlatos közbe lépnünk. Így tehát megállunk! Nincs szükség a harmadik dimenziós elme játszmáira, egó fondorlataira vagy tekervényes döntési ciklusaira. Tudjuk, hogy inkább hátra kell lépnünk, hogy az illető maga vigye végig a saját életében aktuálisan jelenlévő döntés helyzetet és cselekedjen ő belátása szerint, hiszen mindez mély hatással lesz a későbbi életére. S így a döntéséért nem vállalhatjuk át a felelősséget, nem vihetjük mi helyette a sorsát.

Ezentúl, van egy folyamatosan táguló Képszótárunk, ahogy befogadjuk a Csillagnemzetségek történeteit és csillagvilágainak csodálatos tanításait, és a tapasztalatok végtelen fraktáljait, amelyek megvilágítanak bennünket. Mintha a felsőbb dimenziók világai folyamatosan táplálnának bennünket szellemi táplálékkal és a csillagokba írt útmutatásokkal. Ráadásul mindez nagyon gyors és közvetlen, mintha a tudás és megértés állapotába léptetnének hirtelen, ahogy egy-egy csillag üzenete értelmet nyer az adott helyzetben. Kicsit talán a „Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma” valódi jelentése bontakozik ki ezáltal egy új értelmezésben. Ez a csillagfény „öntözi és táplálja” a hét bölcsesség magjait, amelyek a szív csakránkban lebegnek. Így ezek a magok kicsíráznak, és mi elkezdhetjük tovább gondozni az új tudatosság gyengéd hajtásait.

Ez a magasabb tudatosság, ezek a bölcsességek bennünk és rajtunk keresztül nyernek életet és juthatnak kifejezésre. Az a rezgésminőség, amit az életté tett csillagüzenetek mentén megtett lépéseink indukálnak, visszaadhatja az élet szentségének kifejezését itt a harmadik dimenzióban. Ez az, amit a mi nagy Avatárjaink és a régi Mesterek mindig is törekedtek megmutatni nekünk. Így most a Csillagnemzetségek ismerete által ezek a lehetőségek nyitva állnak mindannyiunk előtt!

Leslie

(A Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyv alapján)

 

(Angol eredetiből fordította: Horváth Erzsébet, amit ezúton is hálásan köszönünk!

Lektorálás: Czeizel Beatrix)

 

A cikkben említett Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyv megrendelhető a +36/ 209828321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen. Illetve bővebben olvashattok róla a honlapunkon: https://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=2&konyvid=3#.Wyo-hVUzZD8

 

Kép: Daniel B. Holeman

 

Advertisement

2 thoughts on “Miért lépjünk be a Csillagnemzetségek világába?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: