A csillagok lélegzete

Y8CKB0O8C2

Sokan úgy tekintünk a csillagokra, mint csupán fénylő gáz- és tűz halmazokra, ezért úgy véljük, hogy képtelenek lennének az élet fenntartására. Elárulhatok egy izgalmas titkot – az emberiség számára életbevágóan fontos és személyes szinten is hasznos titkot?

A Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok,  A Tejút Galaxis kozmikus történelmének krónikája című könyvben, több mint 230 csillag kerül bemutatásra, amelyeket a magasabb tudatosságunkon keresztül érhetünk el. Ebből a könyvből megtanulhatjuk, hogyan fedezhetjük fel ezeket a különleges világokat, sajátos dimenzió kapukat használva az elérésükhöz. Ezek a világok ugyanis tele vannak élettel, különböző életformákkal, sorsokkal és történetekkel.

Csodálatos módon ezeket a csillagokat érző létezőkként ismerhetjük meg. Ennél még csodálatosabb az a felismerés, hogy ezek a csillagok lelkünk részecskéiből állnak, sőt hogy a csillagok létünk magasabb aspektusait ölelik magukba. Amíg mi itt élünk ezen a Földön a fizikai testünkben, más dimenziókhoz tartozó lélekegységeink különböző csillagokon élnek, s a Vonzás törvényét követve más lelkekkel különböző csoportokat formálnak; attól függően, hogy lelkünk galaktikus utazásának melyik fázisában tart, mit kíván tanulni és tapasztalni még. Ez olyan, mintha a különböző csillagok, amelyeken élünk képeznék a keretét vagy a „csontvázát” a nagyobb Égi Testünknek. Ha képesek vagyunk ezt a fogalmat befogadni és megérteni, azt fogjuk tapasztalni, hogy sokkal több szinten leszünk képesek önmagunkat megismerni, definiálni és értelmezni, mint csupán a hétköznapi harmadik dimenziós életünk valósága.

Hogyan lehet mindezt megtanulni? A Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok könyv egy élő holografikus térkép. Olvasva a könyvet, belélegezzük és éljük az onnan kapott információt, felfedezzük és magunkba hívunk minden egyes Csillagnemzetséget, megértve sorsát, feladatát és jellegét az adott Lélekcsaládnak, mint ahogy a Fény és Árnyék minőségeiket is feltérképezhetjük. Megismerni a Lélekcsaládok fény és árnyék minőségeit rendkívül fontos és hasznos, mert azok a MI fény és árnyék minőségeink is egyben, és annak érdekében, hogy emberként fejlődni tudjunk, fel kell ismernünk azokat és rendkívül fontos áthatóan dolgoznunk velük. Emberként arra vagyunk hivatva, hogy különböző Csillagnemzetségeket testesítsünk meg, és idővel, ahogy egyre jobban értjük a Lélekcsaládok természetét és küldetését, úgy értjük meg egyre világosabban azt a „nyelvet” is, ami ahhoz szükséges, hogy valójában megismerjük és tudatosabban élhessük is a magasabb dimenziók valóságai által felkínált életteret. Ez a „nyelv” nem szavakból álló nyelv, ez a dinamika, a belső referenciák és képek nyelve, amelyet a magasabb Isteni Én használhat a saját titkainak közlésére. Ez lehetővé teszi a földelt multidimenzionális megértés és tudatosság kibomlását, ami belülről fakad, és a saját felsőbb igazságunkkal lát el.

Mi több, az Antares-Kód felvázolja a személyes csillag lenyomatokat, azt a „Csillag Palástot”, ami egy egészen egyedi mintázat, saját csillagkódokból formálódó fénymátrix minden egyes lélek esetében. Ezért az Antares-Kódunkkal való belső munka és mély önelemzés folyamata segít megérteni, hogy mely csillagvilágok és lélekcsaládok tükröződnek bennünk, segíthet feltárni az egyedi, ránk jellemző galaktikus múltunkat, amely mély felismeréseket és ezáltal semmihez nem fogható gyógyulást hozhat.

Az, hogy a csillagok kommunikálnak velünk, figyelemre méltóan mutatkozik meg a Ra Uru Hu által írt könyv egy részletében is, melynek „Az Emberi Tervezés Végleges Könyve” a címe, s ami a szubatomi részecskét, a neutrínót írja le:

„ A tudósok először azt hitték, hogy ezek az űrben áramló szubatomikus részecskék (neutrínók) tiszta energiák, mint a fotonok, mivel azonban 1-2 százalékkal lassabban mozognak a fénysebességnél, mégsem lehetnek azok. 1998-ra a tudósok bebizonyították, hogy a legnagyobbak ezekből a különleges és alig észlelhető részecskékből, elenyésző mennyiségű tömeggel rendelkeznek: körülbelül a protonok tömegének egy milliomodnyi részével. Mivel tömeggel rendelkeznek, a neutrínók információt is hordozhatnak, mégis elég kicsik ahhoz, hogy akadály nélkül képesek legyenek átjutni minden atomi gáton.

Ezek a kicsinyke hírnökök a csillagok leheletének egységei, a csillagfúzióban kilélegzett energia, és ennek megfelelően több van belőlük, mint bármi másból a világegyetemben. Másodpercenként három trillió neutrínó, az általuk hordozott anyagba kódolt információval együtt utazik a bolygó minden egyes négyzetcentiméterén – valamint rajtunk is – keresztül. A mi Napunk, ami a legközelebbi csillag a Földhöz, mintegy 70%-át termeli azoknak a neutrínóknak, amelyek a naprendszerünkben utaznak. A maradék 30%-át a Tejút Galaxis többi csillaga bocsátja ki felénk, valamint egy kis százalék a Jupiter bolygójáról származik.

A neutrínókat tekinthetjük az elődeink által chi-nek vagy prananak nevezett részecskékből álló energia modern változatának. Ezek a csodálatos részecskék folyamatosan feltöltenek minket információkkal, ami azt jelenti tulajdonképpen, hogy egy hatalmas, folyamatos és elkerülhetetlen információs mezőben élünk és azon haladunk át.”

Amikor elkezdjük megismerni a csillagok tényleges kibocsátó erejét és kódjait, az Égiek által küldött harmonizáló és újra kódoló erők értelmet kapnak. Megértve és felismerve a csillagkódokat ebben a hatalmas információs mezőben, lelki emlékekre és kinyilatkoztatásokra találhatunk, s így a mélytudatunkból felszínre kívánkozó emlékek feldolgozása által, lehetővé válik a karmikus csomók kibogozása és gyógyítása is. Innentől kezdve a spirituális erő, ami ebből a mélyebb megértésből fakad egyre csak nő.

De… a minket elárasztó csillagsugarak teljes erejét és hatását nem érthetjük meg, ha nem ismerjük a csillagkódokat. Mivel a Földön való létezést a lakói kollektív tudatosságának frekvenciaszintje határozza meg, meg kell ismernünk és értenünk galaktikus énünk valódi természetét, hogy képesek legyünk kollektív álmunkat a Magasabb Valóságba emelni.

Az emberi szív és lélek már régóta vágyakozva és csodálattal néz föl a csillagokra. Most már többet is tehetünk, hiszen a Lélekcsaládok történeteit megismerve magunkba engedhetjük a kódokat, a galaktikus mítoszok történeteit, s ezt az új nyelvet, és ezáltal a csillagokon át önmagunkba is nézhetünk.

Meghívlak erre az utazásra…

Leslie

 

(Angol eredetiből fordította Nagy Diana)

 

p.s. A cikkben említett Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyv megrendelhető a +36/ 209828321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen. Illetve bővebben olvashattok róla a honlapunkon: https://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=2&konyvid=3#.Wyo-hVUzZD8

 

2 thoughts on “A csillagok lélegzete

Add yours

  1. Fantasztikus és magával ragadó ez az írás! Remélhetően sokakat megérint, mert amit kapunk ezáltal, az egy csodálatos Otthon érzés, segítő, gyógyító felismerések önmagunkról és a minket körülvevő szűk és tág világról, egy szépséges rend, válaszok az eddig bennünk munkáló megválaszolatlanul maradt kérdésekre, okokra és okozatokra… és leírhatatlan nagy lehetőség egy gyógyulásokkal, szeretettel, igazságokkal telibb, táguló életre, útra. Hihetetlen szerencsések vagyunk, hogy mindezt most elhozza nekünk Beácska és Anikó! Ráadásul mi a saját anyanyelvünkön, magyarul tanulhatunk minderről a sok kincsről és élhetünk vele!! 💞🙏💫

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: